Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

Sterivalve

 

Sterivalve® serien giver høj ydeevne
Sterivalve® SOV Sterivalve® FT Sterivalve® BOVDownload mere materiale

> Sterivalve datablad

> Sterivalve indsvejsningsguide


Sterivalve®

Sterivalve® serien giver høj ydeevne flowkontrol for farmaceutiske og biofarmaceutiske flydende processer. Ved hjælp af et hydrodynamisk optimeret design, kombinerer de bedste funktioner i et sæde ventil med den interne rengøring af en flad membran ventil. Denne kombination af funktioner sikrer, at Sterivalve® tilbyder en unik kombination af lav strømningsmodstand sammen med et dokumenteret hygiejnisk design til biofarmaceutiske applikationer.

Sterivalve® har et unikt patenteret design ved hjælp af en konfiguration, hvor ventilmembranen er fastspændt mellem ventilhus og aktuator. Alle bevægelige dele i aktuatoren er helt isoleret fra kontakt med procesvæsken og værktøjer er ikke påkrævet for demontering eller service for de fleste ventilstørrelser. Alle materialer for byggeri i overensstemmelse med FDA og GMP-krav. Både ventilhus og rørforbindelser er selvdrænende uden dødvolumen.

CIP og SIP ydeevne.

Sterivalve® har været anvendt og valideret i en bred vifte af rene og sterile processer på verdensplan. Udformningen af ventilhuset, som har en lav dødvolume, sikrer optimal hastighed af rengøringsmidler i løbet af CIP processen. Den selvdrænende og åbne indre struktur i ventilhuset sikrer en sikker og reproducerbar CIP og SIP ydeevne, således at man undgår risikoen for bakteriel forurening, eller uønskede temperaturgradienter. Det er også muligt at rengøre og sterilisere både ind - og udløbs veje i Sterivalve® i lukket stilling, hvis det kræves.

Total kvalitet koncept.

Fremstillingen af Sterivalve ® er kvalitetssikrede og certificeret i overensstemmelse med ISO 9001 og nyder godt af vores store erfaring indenfor den farmaceutiske industri.


 

 


PFI FLOWTEKNIK
en del af Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25

DK-2450 København SV

Tlf: +45 44 600 300
Fax: +45 44 600 301

Copyright © PFI Flowteknik A/S - All Rights Reserved.

SEO CMS Content Management System - by Media2 Online by Media2.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!